KBC Ghar Baithe Jeeto Jackpot All Questions and Answers - KBC GBJJ Today Question

KBC 2017 : KBC 9 - GBJJ

KBC Ghar Baithe Jeeto Jackpot All Questions and Answers asked in Season 9. KBC GBJJ Today Question and Anwer has been asked by Mr. Amitabh Bachchan in every episode. All Indian are now free to send their KBC Today Answer in given SMS format.

How to Answer JIO GBJJ Question through SMS?

Viewer who will send SMS after the lines have closed, you will not be considered in KBC GBJJ 2017 contest. Now you must note below format before send SMS. In case of error in SMS format, the response message will read Invalid Format.

  • JIO GBJJ SMS Format: KBCA/B/C/D
  • For Example: KBCAnswer Option (A/B/C/D) to 57666.

KGB GBJJ 19th Sept 2017
1. In mein se kis actress ka twitter handle '@mrsfunnybones' hai?
[A] Sushmita Sen
[B] Juhi Chawla
[C] Twinkle Khanna
[D] Madhuri Dikshit

Answer: C. Twinkle Khanna

Explanation:

https://twitter.com/mrsfunnybones
2. Kis desh ko 'Down Under' bhi kaha jata hai?
[A] Brazil
[B] Japan
[C] Australia
[D] South Africa

Answer: C. Australia

KBC Ghar Baithe Jeeto Jackpot – Jio GBJJ 15 September 2017 Question Answer
3. Sanyukt rashtra ki ek vishesh agency WHO me H kya hai?
[A] Health
[B] Hygin
[C] Human
[D] Heart

Answer: A. Health

4. Kis actor ne film 'badrinath ki dulhania' mein 'badrinath' ka kirdaar nibaya tha?
[A] Tiger Shrof
[B] Arjun Rampal
[C] Varun Dhawan
[D] Sushant Singh Rajput

Answer: No Answer Available, Suggest your answer below!

5. Inme se kis naam ka shabadik arth 'Nadi' Hota hai?
[A] Sarita
[B] Vanita
[C] Bindiya
[D] Mukta

Answer: No Answer Available, Suggest your answer below!

6. Hanuman bagvan vishnu ke kis avtar ke param bhagat the?
[A] Prashuram
[B] Krishna
[C] Narsing
[D] Ram

Answer: D. Ram

7. In me se kis sangathan ke sadasya sirf asia ke desh hai?
[A] G-B
[B] BRISC
[C] SARC
[D] NATO

Answer: No Answer Available, Suggest your answer below!

8. 'once upon a time in India' is the tag line of which famous Hindi film ?
[A] Laggan
[B] Mother India
[C] Saheed
[D] Mangal Panday the rising star

Answer: No Answer Available, Suggest your answer below!

KBC Ghar Baithe Jeeto Jackpot GBJJ 5th September 2017
9. 2017 ICC champions trophy ke final mein india ka match kis team ke sath hua tha?
[A] Bangladesh
[B] Pakistan
[C] Srilanka
[D] West Indies

Answer: B. Pakistan

GBJJ Question Dated 4th September 2017
10. Inme se konsa paye podhe ki pattiyo se tayar hota hai?
[A] Nariyal Pani
[B] Coffee
[C] Chai
[D] Nimbu Pani

Answer: No Answer Available, Suggest your answer below!

Are these questions helpful for you?



Comments: (Your feedback is valuable to us)

Adil kazi 5 hours ago Reply

KBC B


Arti Mishra 5 hours ago Reply

KBC B


Vicki 1 day ago Reply

KBC C


Raghvendra Pandey 1 day ago Reply

KBC C


Arti Mishra 1 day ago Reply

KBC B


AKRURA SAHU 1 day ago Reply

KBC ghar baithi keep Jack ...ak gyan ujagar karneka maha andolan.


arjun singh 1 day ago Reply

Kbc a my altnstv no 9086496348


Navnit kumar 1 day ago Reply

Navnit kumar


Tara Lanjewar 2 days ago Reply

75 age. Abhitabji Amezing person. Give corrage in young star He is born God gift in world


Ramesh Kumar singh 2 days ago Reply

KBC C


niraj kumar 2 days ago Reply

KBC C


Tara lanjewar 2 days ago Reply

KBC. C


Anshika pandey 2 days ago Reply

KBC A


Bittu kashyap 2 days ago Reply

Today Answer (C )


Sunny Kumar 2 days ago Reply

Today quction ans A


Arti Mishra 2 days ago Reply

KBC B


Arti Mishra 5 days ago Reply

KBC A


Arti Mishra 5 days ago Reply

Mem Maine Gbjj ka answer diya tha uska Koi jawab ni aaya


Faisal khan 6 days ago Reply

KBC B


Arti Mishra 6 days ago Reply

KBC B