KBC 1 Crore Question Asked from Anamika Majumdar Episode 27 on 3rd October 2017

KBC 2017 : KBC 9 - Episode 27

Winner of Kaun Banega Crorepati Season 9 is Anamika Majumdar who is a housewife and NGO worker from Jharkhand.

After she had won Rs1 crore in Episode 26th on 2nd October 2017, the 41-year-old was given the option to play the jackpot question for a chance to Rs 7 crore, but she decided to not take that risk.

Dear , Welcome to Answer the Question asked from Anjum Majumdar in KBC Quiz, You will be asked All Questions that was aksed from Anamika Majumdar to win 1 Crore . Answer them in shortest time and prove that you are also capable like her.

1 Crore KBC Question

1. Which if these artists was principally entrusted with the task of 'illuminating' the original document of the constitution of India?

View More Details
[A] Ram kinker baij
[B] Benode bihari mukherjee
[C] Abnindranath tagore
[D] Nandalal bose

Answer: D. Nandalal bose

7 Crores KBC Question

2. Which of the following is not a pair of parent and child, who have both won Nobel Prizes?

More Details
[A] Marie Curie, Irene Joliot Curie
[B] J J Thomson, George Paget Thomson
[C] Niels Bohr, Aage Bohr
[D] Hermann Emil Fischer, Hans Fischer

Answer: D. Hermann Emil Fischer, Hans Fischer

3. Arrange these objects in the order in which they were invented

A. Wheel
B. Jet Plane
C. Motor Car
D. Space Shuttle
[A] ABCD
[B] BCDA
[C] ACBD
[D] DBCA

Answer: C. ACBD

4. Which of these following is said to produce a 'Chham-Chham' sound?


[A] Painjani
[B] Bansuri
[C] Tabla
[D] Dholak

Answer: A. Painjani

5. Which of these function is used on both Twitter and Facebook to organise content?
[A] Follow
[B] Poke
[C] Like
[D] Hashtag

Answer: D. Hashtag

6. Sunscreen lotion protects our skin against which rays?
[A] UA
[B] UC
[C] UV
[D] UM

Answer: C. UV

7. How do we better know the character Pawan Kumar Chaturvedi played by Salman Khan in one of his films?
[A] Tubelight
[B] Bodyguard
[C] Bajrangi Bhaijaan
[D] Veer

Answer: C. Bajrangi Bhaijaan

8. Identify this politician (audio on TV)
[A] Jyotiraditya Scindia
[B] Tejashwi Yadav
[C] Sachine Pilot
[D] Akhilesh Yadav

Answer: D. Akhilesh Yadav

9. Which of the following actresses hails from Sri Lanka?
[A] Diana Penty
[B] Jacqueline Fernandez
[C] Amy Jackson
[D] Lisa Haydon

Answer: B. Jacqueline Fernandez

10. Which of the following did not complete it's 10th anniversary in 2017?
[A] IPL
[B] iPhone
[C] Mangalyaan
[D] T20 World Cup

Answer: C. Mangalyaan

Are these questions helpful for you?



Comments: (Your feedback is valuable to us)

Kulwant Khatri 1 week ago Reply

KBC 9 SEASON 2017 IS NOW TOWARDS IT END, IT IS BEING MORE INTERESTED.JIO KBC PLAY ALONG HAS MADE IT MORE INTERESTED. .VERY NICE PROGRAMME . THANKS TO KBC TEAM ALONG WITH HOST AMITABH BACHAN JI.. ON THE MOBILE SCREEN, IT IS DISPLAYED ,CONGRATULATION ,YOU ARE A WINNER.FOR THE LAST FEW DAYS, BUT NO FURTHER INFORMATION. WILL YOU PLASE LET ME KNOW ABOUT THIS. ?THANKS.


nasib mandal 1 week ago Reply

answer pukup


Asma Aezaz Patel 1 week ago Reply

kbc play along me koi prizes millenge kya?


Jitendar Singh 1 week ago Reply

Mera sahi jawab diya prizes nahi mila hair abhi take


Jitendar Singh 1 week ago Reply

Kbc < c > answar lock kya jaye


Jitendar Singh 1 week ago Reply

Hindi answar


mohammed ashraf 2 weeks ago Reply

congratulations well played