KBC 9 Episode 12th Questions with Answers

KBC 2017 : KBC 9 - Episode 12

KAUN BANEGA CROREPATI Season 9 Questions and Answers Asked on 12th September 2017. GBJJ Question Episode 12

1. Which of these beauty treatments is used for fine hair removal ?
[A] Threading
[B] Pedicure
[C] Manicure
[D] Bleaching

Answer: A. Threading

2. Which of these is an image file format ?
[A] MP3
[B] AAC
[C] WAV
[D] JPEG

Answer: D. JPEG

3. Which of these sports events is not an annual events ?
[A] Davis Cup
[B] Paralympic Games
[C] Indian Premier League
[D] Wimbledon

Answer: B. Paralympic Games

4. Which of the following identity documents uses bio metric information ?
[A] Voter ID
[B] Ration Card
[C] Aadhaar Card
[D] PAN Card

Answer: C. Aadhaar Card

5. Identify the film from this song ?
[A] Dilwale
[B] 3 Idiots
[C] Dangal
[D] Sultan

Answer: A. Dilwale

6. Which of these diseases is caused by a protozoan parasite ?
[A] Malaria
[B] Cholera
[C] Measles
[D] Tetanus

Answer: A. Malaria

7. Which of these films' story-line is not an adaptation of a Chetan Bhagat novel ?
[A] Half Girlfriend
[B] 3 Idiots
[C] 2 States
[D] Ki & Ka

Answer: D. Ki & Ka

8. Who is the first woman boxer to be honored with  the Rajiv Gandhi Khel Ratna award ?
[A] Laishram Sarita Devi
[B] Mary Kom
[C] Sarjubala Devi
[D] Kavita Goyal

Answer: B. Mary Kom

9. Which landmark event of the Indian freedom struggle completed its 75th year in 2017 ?
[A] Non-Cooperation Movement
[B] Formation of the congress
[C] Dandi March
[D] Quit India Movement

Answer: D. Quit India Movement

10. Which celestial body will ISRO's proposed Aditya mission study ?
[A] Moon
[B] Mars
[C] Jupiter
[D] Sun

Answer: D. Sun

Are these questions helpful for you?



Comments: (Your feedback is valuable to us)

Chandra Bhushan 1 week ago Reply

chandra bhushan
AAP 2 RANK PAR HAIN