Sports and Games Multiple Choice Questions - General Knowledge Quiz - Page 9

Related Topics:

General Knowledge : Sports and Games (Page 9)

(Showing: 81 - 89 out of 89 MCQs)

Sports Quiz Questions from General Knowledge Section related to all the sports and games. Latest Sports Quiz for Competitive Exams free PDF download.

81. Recently which among the following has won the French Open Women's Singles Tittle 2013?
[A] Serena Willimas
[B] Maria Sharapova
[C] Katarina Srebotnik
[D] None of These

Answer: A. Serena Willimas

Explanation:

Serena Williams won the Women's Singles title of French Open Tennis tournament by defeating Maria Sharapova in straight sets by 6-4, 6-4.
82. Recently which among the following has won the French Open Men's Singles Tittle 2013?
[A] David Ferrer
[B] Mike Bryan
[C] Rafael Nadal
[D] None of These

Answer: C. Rafael Nadal

Explanation:

Rafael Nadal won his 8th Men's Singles Tittle of the French Open Tennis Tournament.
83. on 1 June 2013,Bayern Munich won ...
[A] Australian Cup 2013
[B] German Cup 2013
[C] Brazil Open 2013
[D] None of These

Answer: B. German Cup 2013

84. Fianchetto is a strategy in the game of ?
[A] Football
[B] Cricket
[C] Hockey
[D] Chess

Answer: D. Chess

85. A kabaddi team usually has ?
[A] 10 Players
[B] 11 Players
[C] 7 Players
[D] 6 Players

Answer: C. 7 Players

86. Who among the following was the first heavyweight boxer to go undefeated throughout his career ?
[A] Rocky Marciano
[B] Lee Epperson
[C] Larry Holmes
[D] Michael Spinks

Answer: A. Rocky Marciano

87. The sportsperson to win the record Gold medals of Olympic Games is ?
[A] Lloyd Spooner
[B] Ville Ritola
[C] Anton Heida
[D] Michael Phelps

Answer: D. Michael Phelps

88. Who was ranked number one in an unchanged top 10 by women Tennis Association ?
[A] Makarova, Ekaterina
[B] Srebotnik, Katarina
[C] Kerber, Angelique
[D] Williams, Serena

Answer: D. Williams, Serena

89. Who won the Augusta Masters Golf Championship ?
[A] Adam Scott
[B] Harris
[C] Matt Kuchar
[D] Jack Nicklaus

Answer: A. Adam Scott


Comments: (Your feedback is valuable to us)

Tejpal 10 months ago Reply

Good question

bhghbknhk 3 days ago

tugtyyuhiyipouit6guiyh


Vicky 11 months ago Reply

Very useful


Dasharatha 1 year ago Reply

Very useful


Jatin Jain 1 year ago Reply

Very useful
Super
Ago
Good,better,Best
Good
Great question
Nice


manu 1 year ago Reply

super


junaid rehman ganaie 1 year ago Reply

Good, Better and Best!


Avinash Katyura 2 years ago Reply

Good


Stenellro Sterron 2 years ago Reply

great questions


anu Ver 2 years ago Reply

nice


Siva Alagu 2 years ago Reply

very usefull.......


;