Synonyms english vocabulary MCQ with answers - Page 9

Related Topics:

English : Synonyms (Page 9)

(Showing: 81 - 90 out of 91 MCQs) Synonyms multiple choice questions and Answers for the bank exams preparation. You should choose the correct meaning of the word out of four given options.
81. Affable?
[A] Monotonous
[B] Sociable
[C] Affected
[D] Selfish

Answer: B. Sociable

82. Nebulous?
[A] Subdued
[B] Cloudy
[C] Eternal
[D] Careless

Answer: C. Eternal

83. Stereotyped?
[A] Lacking originality
[B] Illuminating
[C] Free from disease
[D] Pictorial

Answer: A. Lacking originality

84. Stupefy?
[A] Lie
[B] Make dull
[C] Talk nonsense
[D] Overread

Answer: A. Lie

85. REBATE?
[A] Gift
[B] Interest
[C] Commission
[D] Discount

Answer: D. Discount

86. Labour?
[A] Happiness
[B] Capacity
[C] Toil
[D] Ability

Answer: C. Toil

87. Notorious
[A] Well known for some bad quality
[B] Generous
[C] Gentleman
[D] idealistic

Answer: A. Well known for some bad quality

88. Glib ?
[A] Fluent
[B] Stammer
[C] Tragic

Answer: A. Fluent

89. Unconscionable ?
[A] Without pangs of conscience
[B] Disrespectful
[C] Over smart
[D] Guilty

Answer: A. Without pangs of conscience

90. Psychopathic
[A] mentally or emotionally diseased
[B] short sightedness
[C] Cardiac arrest
[D] Muscular disorder

Answer: A. mentally or emotionally diseased


Comments: (Your feedback is valuable to us)

sunil Kumar 2 months ago Reply

Outstanding


shivaraj 2 months ago Reply

very useful


Naveed Abbasi 3 months ago Reply

Owsm..........


Razafarhan 3 months ago Reply

nice I love it it was exellent for my exam thx very much :D


Anding carlson 4 months ago Reply

very good , and so interesting


andrew 4 months ago Reply

very good and useful thanks


Rafi Ullah 03023742535 1 year ago Reply

Good synonymous for preparation of nts test


Ashraf Ashay 1 year ago Reply

Its very useful

ugg store in 1 year ago


;