Synonyms english vocabulary MCQ with answers - Page 3

Related Topics:

English : Synonyms (Page 3)

(Showing: 21 - 30 out of 91 MCQs) Synonyms multiple choice questions and Answers for the bank exams preparation. You should choose the correct meaning of the word out of four given options.
21. COMPREHEND?
[A] Agree
[B] Reprieve
[C] Settle
[D] Understand

Answer: D. Understand

22. ARDENT?
[A] Eager
[B] Youthful
[C] Silvery
[D] Difficult

Answer: A. Eager

23. EPITAPH?
[A] Witty saying
[B] Seat beside a wall
[C] Satirical poem
[D] Inscription on a tomb

Answer: D. Inscription on a tomb

24. BEFIT?
[A] Assist
[B] Stretch
[C] Suit
[D] Effect

Answer: C. Suit

25. HABITAT?
[A] Routine
[B] Dwelling place
[C] Carriage
[D] Article of clothing

Answer: B. Dwelling place

26. REVERBERATE?
[A] Uncover
[B] Regain
[C] Blame
[D] Resound

Answer: D. Resound

27. SUFFICE?
[A] Endure
[B] Be adeqaute
[C] Annex
[D] Eat up

Answer: A. Endure

Explanation:

Endure Suffice also means to answer or to serve .
28. PERTINENT?
[A] Convincing
[B] Foolproof
[C] Applicable
[D] Careful

Answer: C. Applicable

Explanation:

Applicable Pertinent means being of striking appropriateness and pertinence
29. PRECEDENCE?
[A] Procession
[B] Priority
[C] Formality
[D] Hesitation

Answer: B. Priority

30. TEMPESTUOUS?
[A] Violent
[B] Heated
[C] Short-lived
[D] Outrageous

Answer: A. Violent

Explanation:

Violent Angry, furious

Comments: (Your feedback is valuable to us)

sunil Kumar 2 months ago Reply

Outstanding


shivaraj 2 months ago Reply

very useful


Naveed Abbasi 2 months ago Reply

Owsm..........


Razafarhan 3 months ago Reply

nice I love it it was exellent for my exam thx very much :D


Anding carlson 3 months ago Reply

very good , and so interesting


andrew 4 months ago Reply

very good and useful thanks


Rafi Ullah 03023742535 1 year ago Reply

Good synonymous for preparation of nts test


Ashraf Ashay 1 year ago Reply

Its very useful

ugg store in 1 year ago


;