Antonyms English Vocabulary Questions and Answers - Page 4

Related Topics:

English : Antonyms (Page 4)

(Showing: 31 - 40 out of 152 MCQs) This section provides Antonyms of the English words. Antonyms are also called the opposite words.
31. Blight
[A] bless
[B] shrink
[C] avail
[D] weep

Answer: A. bless

32. Bellicose
[A] discern
[B] pugnacious
[C] bound
[D] peaceful

Answer: D. peaceful

33. Barren
[A] radiant
[B] fertile
[C] besiege
[D] reduce

Answer: B. fertile

34. Bigoted
[A] broad minded
[B] empty
[C] fanatic
[D] grotesque

Answer: A. broad minded

35. Blatant
[A] clamorous
[B] eccentric
[C] gentle
[D] captivate

Answer: C. gentle

36. Cadaverous
[A] sanguine
[B] burnished
[C] lucid
[D] jargon

Answer: A. sanguine

37.

Caliber

[A] inability
[B] distinct
[C] yielding
[D] brave

Answer: A. inability

38. Carnage
[A] massacre
[B] parody
[C] deliverance
[D] rebuke

Answer: C. deliverance

39. Caricature
[A] painting
[B] prim
[C] glory
[D] fidelity

Answer: D. fidelity

40. Capricious
[A] unchanging
[B] concentrate
[C] obscurity
[D] heavy

Answer: A. unchanging


Comments: (Your feedback is valuable to us)

valeroth 2 months ago Reply


I may just subscribe.


bolestr 2 months ago Reply


I’ll right away take hold of your rss feed


;