Antonyms English Vocabulary Questions and Answers - Page 3

Related Topics:

English : Antonyms (Page 3)

(Showing: 21 - 30 out of 152 MCQs) This section provides Antonyms of the English words. Antonyms are also called the opposite words.
21. Blooming
[A] fading
[B] flowering
[C] quiet
[D] mild

Answer: A. fading

22. Bliss
[A] merge
[B] disseminate
[C] dull
[D] suffering

Answer: D. suffering

23. Bewitch
[A] disenchant
[B] rapture
[C] profit
[D] avail

Answer: A. disenchant

24. Bauble
[A] plaything
[B] valuable
[C] modest
[D] besiege

Answer: B. valuable

25. Busy
[A] bully
[B] curb
[C] indolence
[D] occupied

Answer: C. indolence

26. Brevity
[A] prolixity
[B] clown
[C] rustic
[D] spoil

Answer: A. prolixity

27. Brawl
[A] agree
[B] polish
[C] glaze
[D] modest

Answer: A. agree

28. Blush
[A] bloom
[B] tolerate
[C] effrontery
[D] beat

Answer: C. effrontery

29. Boisterous
[A] calm
[B] roaring
[C] toady
[D] airy

Answer: A. calm

30. Bucolic
[A] rustic
[B] pastoral
[C] vindictive
[D] urban

Answer: D. urban


Comments: (Your feedback is valuable to us)
;