Antonyms English Vocabulary Questions and Answers - Page 2

Related Topics:

English : Antonyms (Page 2)

(Showing: 11 - 20 out of 152 MCQs) This section provides Antonyms of the English words. Antonyms are also called the opposite words.
11. Amiably
[A] soft
[B] addicted
[C] hateful
[D] lovable

Answer: C. hateful

12.

Agile

[A] slow
[B] feeble
[C] swift
[D] hard

Answer: A. slow

13. Adroit
[A] skillful
[B] elever
[C] love
[D] unskillful

Answer: D. unskillful

14. Adore
[A] love
[B] hate
[C] despise
[D] gentle

Answer: C. despise

15. Adage
[A] motto
[B] harangue
[C] proverb
[D] zenith

Answer: B. harangue

16. Adamant
[A] flexible
[B] abominate
[C] adhere
[D] awkward

Answer: A. flexible

17. Axiom
[A] maxim
[B] angle
[C] absurdity
[D] height

Answer: C. absurdity

18. Benevolent
[A] malevolent
[B] hard
[C] feeble
[D] philanthropist

Answer: A. malevolent

19. Barbarous
[A] bloated
[B] civilized
[C] dreadful
[D] conscious

Answer: B. civilized

20. Benediction
[A] approval
[B] thanks
[C] malediction
[D] grant

Answer: C. malediction


Comments: (Your feedback is valuable to us)

valeroth 3 months ago Reply


I may just subscribe.


bolestr 3 months ago Reply


I’ll right away take hold of your rss feed


;